No music after ten a clock

Ibland blir ja så jävla less på dom ja bor med. Dom har bestämt att det ska vara tysst efter 10 på vardags kvällar. det finns faktiskt dom som ska upp tidigt och jobba var deras anledning. ja ja ska ochså upp och jobba tidigt men man måste väl för fan kunna lyssna på lite skön musik i alla fall?! Ja har hittat ett nytt band som ja rå diggar H.E.A.T heter dom lyssna dom är svenska också. Så nu ligger ja och lyssnar i sängen antar att de är dags att sova snart i alla fall ska bara spana lite på guror först är lite sugen på ny. Ja såg att e-mail använt sitt riktiga namn också fastän vi bestämnt att vi skulle köra med fejk namn. Typiskt honom det puckot men jag gillar han i alla fall han har alltid med sig sköna rullar från videobutiken hehe. han och licken är schyssta man kan snacka med dom även fast vi är ganska olika.

nu knullar fadde och linda det får man tydigen göra efter 10 ja ska maxa stereon och se vad dom tycker om det. breaking the law! hehe

Rock on!

/Bananen

Kommentarer
Postat av: Murphy

Jag som hittade er i går kväll och bara längtade till nästa dag... ser fram emot att följa eran blogg A, E-mail och Banan... men ni måste ju skriva något!

2008-09-29 @ 13:22:49
URL: http://www.metrobloggen.se/murphyslag
Postat av: Jan Banan

Vi jobbar ju lite så du kan man inte skriva hela tiden men det är roligt att du läser. våran första fan lixom. rock on!

2008-09-29 @ 15:23:03
URL: http://kollektivetunderlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0